Kompetensen som studierna i Kommunikologi ger hjälper mig i rollen som landskapsarkitekt. Det har givit mig en styrka att sätta gränser och hitta bättre samverkansformer i de ofta komplexa stadsutvecklingsprojekten som jag deltar i. Processen går lättare.

Elisabeth Tornberg

Landskapsarkitekt, Stockholms Stad

I dessa tider, med snabba och genomgripande förändringar i omgivningen, är den kompetens jag skaffat mig genom utbildning i Kommunikologi den avgjort viktigaste kompetens jag någonsin integrerat. Den fungerar som accelerator, och kastar nytt ljus på allt jag redan kan, tidigare kompetens, kunskap och erfarenheter. Och på allt mitt framtida lärande.

Christina Skoglund

Grundare, Let The Cat Out

This course has helped me experience my moments in live, the strength to better understand myself and those around me. I can honestly say that I still use the tools from this course on a daily basis and recommend it to anyone looking to guide themselves and understand different perspectives in your journey. Several years have gone since I participated in this module, yet I am continually inspired by the fantastic content!!

Laura Geisler

Erfaren och uppskattad profil i träningsbranschen

Utbildningen i Kommunikologi har varit en stor förändring för mig personligen. Inte bara något av det roligaste jag gjort utan jag har nu ett komplett verktyg för att hantera alla situationer, privat som proffesionellt. Utbildarna är några av de mest tydliga, roliga och inspirerande pedagoger jag haft. Den bästa investeringen jag gjort i mitt liv.

Utbildningen varvas med föreläsning och att praktisera nya kunskaper. Avslappnad stämning i gruppen, där inget är rätt eller fel,  bara övning.  Omväxlande och utmärkt sätt att lära in nya aktiviteter .

Marianne Lundström Aziagbe

Pedagog och coach

Funderar ni på att gå någon utbildning som utvecklar er framöver? Jag rekommenderar då varmt utbildning i Kommunikologi! Trots att jag bara har gått två moduler har jag fått bättre verktyg och insikter än 10 års studier inom KBT, beteendevetenskap, gestaltterapi, samtalsterapi, coachning, föräldraskap, ledarskap, ACT, mindfulness mm. Utbilda dig inom kommunikologi. Min uppfattning är att du inte behöver något annat.

Jessica Larning

Beteendevetare och Platschef, SATS

Jag har blivit mer trygg och säker i mig själv. Samtidigt har jag blivit mer medveten om de negativa förutfattade meningar jag har haft om mig själv och fått verktyg till hur jag kan förändra dem. Nu lyssnar jag mer på mina inre signaler om vad jag verkligen vill.

Maxim Kalmér

Mångsysslande entreprenör

Jag jobbar som konsult med ledarutveckling för enskilda ledare men även grupper med exempelvis projektledare. Mitt arbete handlar om att coacha mina kunder att utveckla sig själva i att leda sig själv och andra. Fokus är relation och kommunikation.

Läs mer »

Catharina Wölecke-Haglund

Ledarutvecklare och projektledare, MIL Institute

Idag har jag eget företag InReChange där jag håller utbildningar i qigong, meditation och mindfulness i kombination med olika ledaruppdrag. Jag har arbetat inom IT och som projektledare och ledare sedan början av 90-talet och är certifierad Kommunikolog sedan 2014.

Läs mer »

Anna-Carin Thomasson

Instruktör i Qigong och Mindfulness, InReChange

Jag är yrkesverksam inom Scandic Hotels AB som Area Business Controller med ansvar för ett team med Business Controllers. Jag är ansvarig för budget- och prognosprocessen för 15 Scandic hotell i mellersta Sverige, sitter i ledningsgruppen för ett antal hotell och även i finansledningen för Scandic Sverige. Jag är certifierad Kommunikolog sedan 2011.

Läs mer »

Lotta Persson

Area Business Controller , Scandic Hotels AB

Jag leder ett affärsområde, Digital Lead, på IT-konsultföretaget Accigo. Jag arbetar även i ledningsgrupp och som extern styrelseledamot. Jag har examen som systemvetare och vidareutbildat mig inom IT och ledarskap genom åren.

Läs mer »

Maria Lennman

Affärsområdesansvarig, Accigo